Pôvodne ste pivovar Buchvald mohli navštíviť v Poráčskej doline. Aj vďaka veľkému záujmu o naše pivo sa však pivovar presťahoval do Spišskej Novej Vsi a výrazne navýšili sme svoje kapacity.
Základom našej ponuky je ležiak. K tradičnej dvanástke pridali sme aj desiatku.
Pri výrobe piva BUCHVALD dodržiavame klasické tradičné postupy, používame prvotriedne suroviny a následne dodržujeme potrebnú dobu ležania, ktorá je v našom pivovare až 12 týždňov. Klasický tradičný postup pre nás neznamená frázu na oklamanie spotrebiteľa. Riadime sa starým pivovarským zákonom, ktorý hovorí, že pri výrobe piva sa môže použiť len voda, slad, chmeľ a kvasnice, a behom výroby sa do neho nesmie nič pridať ani odobrať.
Pivo BUCHVALD varíme bez kompromisov spomenutým spôsobom. Nepasterizujeme ho, nefiltrujeme, nepridávame žiadne stabilizátory. Zostáva čistým prírodným produktom. Používame slad z klasickej humnovej sladovne a chmeľ výhradne žatecký poloraný červeňák.
Viac info na: www.buchvald.sk, instagram.com/pivovarbuchvald, www.facebook.com/pivovarbuchvald