Ponuka kvalitných certifikovaných terín (paštét) bez emulgátorov, stabilizátorov, umelých farbív, dochucovadiel a glutamanu sodného. Vyrábané z čistého mäsa, pečene a nie z mäsového separátu ako u veľkej väčšiny dostupných paštét. Neobsahujú múku ani škrob.
Zdroj foto : facebook.com/terinyustarehosomara
Prečo práve naše výrobky a čím sa odlišujú od konkurenčných:
– originálna receptúra z roku 1937 – Martinský Cech Mäsiarov
– jedinečný spôsob výroby pri ktorom sa snažíme oživiť tradičné receptúry našich predkov, technologický postup je momentálne na Slovensku unikátom v potravinárskej výrobe
– výnimočná chuť a špičková kvalita – výrobky sú vyrábané z čistého mäsa a pečene – miesto tuku používame bravčový lalok, z tohto dôvodu je obsah živočíšnych bielkovín niekoľko násobne vyšší ako u konkurenčných produktov – produkty nie sú vyrobené z mäsového separátu ako väčšina paštét z retailu, kde sa viac pozerá na cenu ako kvalitu
– zdravý a prírodný výrobok – pri výrobe sú používané čisto prirodné koreniny a kuchynská soľ – produkty neobsahujú emulgátory, stabilizátory, umelé farbivá, dochucovadlá a glutaman sodný
– obsah kolagénov, tukov a vody u výrobkov je v najnižších možných hodnotách
– výroba je v spolupráci s certifikovaným poctivým výrobcom s dlhoročnou tradíciou
– možnosť skladovateľnosti výrobku až do 20°C na tmavom mieste
– 100 % slovenský výrobok , suroviny pochádzajú od slovenských farmárov