Štýlová á la carte reštaurácia je miestom, kde zabudnete na všedné problémy dňa pri degustácií tunajších kulinárskych špecialít. Hotelová kuchyňa je orientovaná na 4 ročné obdobia a pri príprave jedál využíva čerstvé sezónne suroviny. Reštaurácia je súčasťou Hotela Hviezdoslav, ktorý je prvým „boutique“ hotelom pod Tatrami v srdci starobylého kráľovského mestečka Kežmarok.
V celej reštauračnej časti sú vyobrazené – namaľované historické objekty mesta Kežmarok, ktoré by ste mali určite po dobrom jedle poctiť svojou návštevou 😉
My sme si vychutnali špeciálne jesenné trojchodové menu…
…s pohárikom skvelého slovenského vínka 😉 Samozrejme aj v tomto prípade mäso a väčšina surovín v tejto reštaurácii je zo Slovenska, čo nás stále veľmi poteší. Je to asi základná otázka, ak nám niečo naozaj chutí, aké sú použité suroviny v kuchyni.
A na dezert sa oplatí prísť aj len tak ku kávičke! Ako od babičky…
Okrem reštauračnej časti je v lete k dispozícii aj terasa v átriu hotelovej časti, kde si môžete vychutnať úplnú pohodu v centre mesta.
Ak navštívite Kežmarok, určite toto miesto odporúčame, robia tu aj chutné obedové menu a iné skvelé sezónne jedlá a gastro špeciality 🙂
Tipy prečo ostať dlhšie na tomto mieste môžete nájsť aj v tomto článku na: https://uzivamsi.praveslovenske.sk
Viac info o reštaurácii a menu môžete nájsť na ich webstránke: https://www.hotelhviezdoslav.sk/