Pekárne a Múčne výrobky, Sladkosti a Kávoviny

MPC CESSI

MPC CESSI Cestovináreň Pekáreň s cukrárňou a mlyn, cestoviny CESSI

MPC CESSI a.s., je moderný priemyselný komplex, ktorý tvoria tri výrobné závody:

  • Mlyn
  • Cestovináreň
  • Pekáreň s cukrárňou

Spoločnosť je držiteľom certifikátov:

  • International Food Standard
  • EN ISO 9001:2008, EN ISO 14001:2004
  • OHSAS 18001:2007

Mlyn

Mlynárske remeslo sa v srdci Spiša dedí už 200 rokov. Jej súčasným pokračovateľom je mlynský závod spoločnosti MPC CESSI a.s., ktorý bol spustený do prevádzky v roku 1950. Moderný mlyn prešiel za ostatné roky inováciami za milióny eur, aby si mohol zachovať kvalitu i pri veľkoobjemovej produkcii a zároveň držať krok so svetovými trendmi. Najvychytenejšou novinkou je možnosť obohacovať múky priamo v mlyne o vzácne prídavné látky, ktoré zvyšujú ich bonitu najmä u vyznávačov zdravého životného štýlu. Spišský mlyn je takisto celoslovenským unikátom v mletí tzv. tvrdej pšenice, z ktorej sa spracúvajú semolinové výrobky.

Cestovináreň

Najstaršia, najväčšia a najmodernejšia cestovináreň Slovenska bola uvedená do prevádzky vo februári 1966. Spoločnosť MPC CESSI a.s., priniesla na trh podľa svetových trendov zdravej výživy päť druhové varianty cestovín – bezvaječné, vaječné, grahamové, semolinové a celozrné. Podľa tvarovej rôznorodosti si spotrebitelia vyberajú od drobných cestovín, cez stredné, až po dlhé cestoviny. Najvyšší kvalitatívny štandard, ktorému sme verní už vyše štyri desaťročia, pomáha udržiavať najmodernejšia technológia výroby cestovín pri takmer 100-stupňovej teplote. Samozrejmosťou je hygienická nezávadnosť, ktorú sledujeme od začiatku produkcie až po doručenie zákazníkovi.

MPC CESSI Cestovináreň Pekáreň s cukrárňou a mlyn, cestoviny CESSI

Pekáreň s cukrárňou

Mesačne v závode pripravíme 350 ton pekárskych výrobkov. Hlavný sortiment tvorí predovšetkým chlieb s viacerými chuťovými variáciami. Bohaté portfólio dopĺňajú takmer štyri tucty bežného a jemného pečiva, rozmanité parené a vyprážané výrobky. Všetky pekárske produkty pripravujeme podľa tradičných receptov, esenciu kvality im dodáva najmodernejšia technológia. Novinkou je inovačná technológia mrazenia výrobkov, ktorou chceme zodpovedať dopyt klientov na vždy čerstvé výrobky, a to 365 dní v roku.

Zdroj: mpc.sk

Send this to a friend