„Nech naše výrobky prinášajú do každého domova chute našich babičiek.“
Cestoviny sú pripravované tradičným spôsobom za pomoci vyspelej technológie, z kvalitných surovín bez použitia akýchkoľvek farbív, umelých a konzervačných prísad. Tým sa zaručuje nielen vysoká kvalita cestovín ale aj ich zdravotná nezávadnosť. Väčšina druhov cestovín sa vyrába lisovaním, pričom domácky charakter získavajú manuálnym tvarovaním obsluhy. Cestoviny sa sušia obvyklým spôsobom a takmer celý proces balenia prebieha náročnou ručnou prácou.
Diabetické cestoviny
Sú to bezvaječné pšeničné cestoviny vyrábané za použitia takých prírodných zložiek, ktoré majú obzvlášť pozitívne fyziologické účinky, pričom ich chuť a kvalita zostáva rovnaká ako pri tradičných cestovinách. Nízky glykemický index a vysoký obsah vlákniny robia tieto cestoviny vhodným nielen pre diabetikov, ale aj pre následníkov zdravého životného štýlu, a pre tých, ktorí chcú schudnúť. Diabetické cestoviny HOSTINA sú vyrábané podľa nenapodobniteľnej patentovanej receptúry, ktorá zaručuje ich vysokú kvalitu a vďaka ktorej sú bohaté na obsah živín. Pre výrobu sa používa špeciálna zmes múky, ktorá má znížený obsah sacharidov. Cestoviny sú tak ideálne pre nahradenie tradičných cestovín pri špeciálnych diétach.
Zdroj: diabetickecestoviny.sk