Tunajšia hotelová reštaurácia sa snaží preferovať domáce slovenské produkty. Dokonca ako jediný v okolí ponúkajú poľovnícke špeciality z vlastného revíru spolu s inými gastronomickými lahôdkami.
My sme si vyskúšali sezónne aj klasické menu.
Sme radi, že aj tu môžeme povedať – PALEC HORE za podporu slovenských výrobcov. Reštaurácia sa snaží podporovať slovenské výrobky, od drobností ako sú vajíčka z farmy spod Tatier (ich dovoz sme videli na druhy deň ráno z okna), po vlastné bylinky.
V útulnej reštaurácii s nádherným výhľadom na národný park si vychutnáte naozaj pokojnú atmosféru s domácou pohodou. Pri recepcii je vitrínka so slovenskými vínami, slovenské pivo či medovina. Vždy máme z toho radosť.
A ak ostanete aj na noc, na raňajky objavíte aj takto prezentované vajíčka z farmy 😉
…či ranné prebudenie ovečkami pred hotelom.
Okrem toho tu hlavne v lete nájdete aj vlastné domáce sirupy, z ktorých v reštaurácii pripravujú ovocné limonády. A vychutnať si ich môžete spolu s gurmánskym zážitkom na vonkajších terasách.
Tipy prečo ostať dlhšie na tomto mieste môžete nájsť aj v tomto článku na: https://uzivamsi.praveslovenske.sk
Viac info o reštaurácii a menu môžete nájsť na ich webstránke: https://www.hotel-encian.sk/