Sladkosti a Kávoviny

Chopollen – spája čokoládu a tradíciu slovenského včelárstva

Chopollen - spája čokoládu a tradíciu slovenského včelárstva

Nová slovenská značka Chopollen spája kvalitnú čokoládu a tradíciu slovenského včelárstva. Obnôžkový peľ, ktorý tvorí posyp týchto čokolád zbierajú včely v podobe peľových koláčikov ako svoju základnú potravu na zadnom páre nôh. Tvar a sfarbenie peľu sú pre každý kvet charakteristické. Popri zaujímavej chuti má obnôžkový peľ aj kopec zdravotných benefitov.

Značka Chopollen používa jeden z najkvalitnejších slovenských zmiešaných obnôžkových peľov, ktorý bol ocenený aj Slovenským zväzom včelárov.

Medzi jeho hlavné benefity patrí:

  • jeden z najsilnejších antioxidantov v prírode
  • podporný prostriedok imunitného a nervového systému
  • podpora črevnej mikroflóry vďaka antibiotickému účinku peľu
  • normalizuje hladinu cholesterolu
  • priaznivo pôsobí na pečeň

Momentálne značka Chopollen ponúka na výber z troch druhov čokolád:

  • Tmavá 40% mliečna čokoláda s horkosťou osladenou mliečnymi tónmi.
  • Lahodná 55% tmavá čokoláda s jemnou horkosťou a čerstvým ovocným tónom.
  • Vyvážená 60% tmavá čokoláda s prírodnou kakaovou chuťou a miernou horkosťou.

Chopollen - spája čokoládu a tradíciu slovenského včelárstva

Zdroj: facebook.com/Chopollen , instagram.com/chopollen

Send this to a friend