Nová slovenská značka Chopollen spája kvalitnú čokoládu a tradíciu slovenského včelárstva. Obnôžkový peľ, ktorý tvorí posyp týchto čokolád zbierajú včely v podobe peľových koláčikov ako svoju základnú potravu na zadnom páre nôh. Tvar a sfarbenie peľu sú pre každý kvet charakteristické. Popri zaujímavej chuti má obnôžkový peľ aj kopec zdravotných benefitov.
Značka Chopollen používa jeden z najkvalitnejších slovenských zmiešaných obnôžkových peľov, ktorý bol ocenený aj Slovenským zväzom včelárov.
Medzi jeho hlavné benefity patrí:
- jeden z najsilnejších antioxidantov v prírode
- podporný prostriedok imunitného a nervového systému
- podpora črevnej mikroflóry vďaka antibiotickému účinku peľu
- normalizuje hladinu cholesterolu
- priaznivo pôsobí na pečeň
Momentálne značka Chopollen ponúka na výber z troch druhov čokolád:
- Tmavá 40% mliečna čokoláda s horkosťou osladenou mliečnymi tónmi.
- Lahodná 55% tmavá čokoláda s jemnou horkosťou a čerstvým ovocným tónom.
- Vyvážená 60% tmavá čokoláda s prírodnou kakaovou chuťou a miernou horkosťou.